David Rossander: Stemningen er som altid god

Frem mod sæsonstart bringer Union.dk en række interview med spillere og personer omkring seniorafdelingen. Vi starter med den stærke midterforsvarer David Rossander fra 1. holdet.

1. På banen var resultaterne svigtende i efteråret. Hvordan går det med stemningen i truppen?

Vi har ikke ramt vores niveau fra sidste sæson men af gode grunde, da vi har været rigtig hårdt ramt af skader. Stemningen er god som altid i truppen. Vi er selvfølgelig kede af at have mistet Kasper “zebra” Thorsvang, som ikke kunne sige nej til et godt betalt fiskerjob på Grønland, men vi håber på at se ham om et år, når han har udlevet sin fiskerdrøm.

2. Hvad forventer du af foråret?

Min forventning er, at vi som minimum skal i top 5..

3. Er det specielt at have sin egen bror som træner?

Nej det er det slet ikke, jeg har haft ham som træner 3 år i Vanløse og hele min tid her i Union. Han er klart den bedste træner, jeg nogensinde har haft, så er meget glad for at træne under ham. I klubben er jeg som alle andre spillere, er jeg ikke god nok, spiller jeg ikke, og kan han bruge mig, så spiller jeg.