Forlængelse af sponsorat med Arbejdernes Landsbank

Det er med stor glæde at bestyrelsen allerede her i starten af det nye år kan løfte sløret for, at der er indgået en forlængelse af vores sponsor- og samarbejdsaftale med Arbejdernes Landsbank.(AL)

Rigtig mange af vores medlemmer har lært flere af Al`s medarbejderne at kende gennem deres engagement ved deres tilstede værelse under Unions 1. holds kampe i efteråret 2015.

Arbejdernes Landsbank er udover at være sponsor i klubben også Unions bankforbindelse, hvilket vi er yderst tilfreds med. I den forbindelse skal der her lyde en opfordring til vores medlemmer, forældre i ungdoms afdelingen, Unions Venner og andre med tilknytning til Union, om at lægge deres vej forbi afdelingen, som ligger på Frederikssundsvej 160, 2700 Brønshøj og få en snak om hvilke muligheder, banken kan tilbyde omkring privat økonomi og lignende.

Som en naturlig forlængelse af vores sponsor aftale med AL vil banken igen i den kommende sæson være synlig på Genforeningspladsen til udvalgte kampe.

Derudover vil der i forbindelse med flere ungdomsstævner være deltagelse af AL, som vil komme med en række overraskelser til børnene.

Den 16. januar 2016 vil Union traditionen tro holde en nytårskur for alle voksne medlemmer og igen i år, vil der blive spillet indendørskampe i Grøndals Centret. Her vil Arbejdernes Landsbank være repræsenteret og komme med flere overraskelser til spillerne.

Husk at tilmelde dig nytårskuren ved at kontakte undertegnede eller Mads Andersen (madsandersen85@gmail.com)

Frank HammerumAL underskrivelse