Stadig håb for 2. holdet

Lørdag formiddag hentede Unions 2. hold håb om redning i Serie 1, da de vandt med 5-2 ude over B1908s 2. hold. Sejren var både flot og overraskende, da B1908 er et af topholdene.

Sejren betød, at holdet redder sig håb, men det ser fortsat meget vanskeligt ud at blive i Serie 1. Holdet møder i deres sidste kamp på lørdag Hvidovre 2, som ligger i midten af rækken uden noget at spille for, så en sejr er ikke urealistisk.

Med sejren kan Union hente de to foranliggende hold. FB ligger en placering højere men har i modsætning til Union to kampe tilbage. FB har desuden en målscorer på 0 og Union har på -5. Union skal altså hente flere point end FB eller indhente deres målscorer. I de sidste kampe møder FB Brønshøj 2 og B1908 2, som ikke har meget at spille for.

Union kan også hente Husum. Husum har tre point mere og mangler en enkelt kamp ligesom Union. Husum har en målscorer, der er 1 bedre end Union. En Union sejr og Husum nederlag vil derfor også betyde redning til Union. Desværre møder Husum nummer sidst KB i deres sidste kamp.

Union har fortsat håb selvom, at det ser vanskeligt ud. Men kom og støt drengene når de lørdag spiller den sæsonens sidste kamp kl. 13.00 hjemme mod Hvidovre 2.