En ny Troensegaard i Union

Til dagens kamp mod KFUM har Union tre mulige debutanter i truppen. På den defensive midtbane starter Morten Wick. Fra bænken har yderligere to spillere mulighed for debut. Ilber Beciri er en ny ung spændende kantspiller med gode udfordringer og så er vi glade for, at kunne byde velkommen i Union til en ny Troensegaard! Sidste sommer kom Uffe Troensegaard og spillede en halvsæson, hvor han tog klubben med storm pga. hans fantastiske evner som angriber, men samtidig hans gode væsen udenfor banen. Nu har hans bror Ingolf Troensegaard valgt at spille i Union efter bl.a. tidligere at have spillet i Fremad Amager. Det er dejlig igen at kunne skrive Troensegaard på holdkortet.

Dagens startopstilling:

Mål:

Christian Hammerum

Forsvar:

Mathias “Tisse” Edellmann

David Rossander

Anders Clausen

Emil Skamby

Midtbane

Morten Wichmann Andersen

Rasmus Lucht

Kasper Thorsvang

Simon Mørck

Serdal Zulfer

Angreb:

Sam Shephed

Bænk:

Ilber Beciri

Patrick Hørbye

Ingolf Troensegaard

Vi ses kl. 13.00 på Genforeningspladsen.