Bredden bliver testet af igen

Kl. 13.00 tager Union imod FB på Genforeningspladsen. FB har hidtil tabt to og vundet en kamp. Bredden i Union bliver endnu engang testet. Thomas Andersen, der sidste weekend fik et flot comeback på 1. holdet, er desværre blevet ledbåndsskadet og er ude resten af året. Desuden er SImon Mørck og Patrick Hørbye også ude i forhold til sidste uges startopstilling. På plus siden er Kristian Egel Rasmussen, Mads Hansen og anfører Christian Hammerum tilbage. Rutinerede Kasper Thorsvang er også tilbage efter en langvarig skade. Der er også mulighed for debut til Burat Demirhan. En blot 17 årig spændende spiller, der har besluttet at prøve talentet af i Union

Morten Vinther har valgt følgende til startopstillingen:

Mål

Christian Hammerum

Forsvar fra højre:

Mathias “Tisse” Edellmann

Rasmus Lucht

Mikkel Mandrup

Emil Skamby

Midtbane

Patrick Pedersen

Kasper Thorsvang

Kristian Egel Rasmussen

Anders Clausen

Mads Hansen

Angreb

Sam Shepherd

Bænk:

Andreas Jensen

Christoffer Støvring

Burat Demirhan