Unions Venner donerer ny mål

Ungdomsafdelingen har i gennem længere tid haft ønske om flere 3-mandsmål, således at de små fodboldglade børn kan træne og spille kamp under ordentlige forhold. Dette ønske er nu gået i opfyldelse med en donation på kr. 10.000,- fra Unions Venner.

Ungdomsafdelingen er meget glade og taknemmelige for gaven og ungdomsformand John Emil Winberg udtaler: 

“Det er helt essentielt for de mindste fodboldspilleres oplevelse af spillet og tekniske udvikling, at de får lov at røre bolden så meget som muligt og at de er få spillere på lille område. Dertil er 3-mandsfodbold virkelig et godt spil og vi er meget glade for, at vi med hjælp fra Unions Venner nu kan give endnu flere af vores mindste medlemmer dette tilbud. En ekstra bonus er at vi nu har mulighed for at afvikle større 3-mandsstævner i DBU-regi, hvilket vi allerede gør søndag d. 23/3. Så tak til Unions Venner for den flotte gave. Den vil blive brugt flittigt i fremtiden.”