Nederlag i premieren – ny kamp onsdag

Kasper Thorsvang UnionDet blev desværre til et nederlag, da Unions 1. hold åbnede sæsonen i KS mod Skovshoved. Skovshoved vandt 2-0 i en kamp som Union dog havde stor ære af. Tidligt i kampen blev David Rossander udvist og da den anden midterforsvarer Mads Petersen ligeledes blev skadet, så det vanskeligt ud. Men Union formåede at dominere kampen selvom de også i en periode var 2 mand i undertal.

På bænken var et interrsant gensyn med den tidligere anfører Thomas Lynge, der kom på banen i 2. halvleg og lavede ravage. Lige lidt hjalp det og holdet har nu efter blot en kamp i sæsonen tabt ligeså mange kampe i turneringen, som holdet tabte i sidste sæson.

Allerede onsdag aften skal holdet i aktion igen, når de tager imod KB kl. 18.45 på Genforeningspladsen. Træner Morten >vinther har udtaget en spændende trup, hvor bl.a. den nye 2. holdstræner Mikkel Mandrup får mulighed for et comeback i Københavnserien.