Rusten banket af benene hos Old-boys

søren pInden sæsonen gik i gang, var der visse bekymringer forud for forårets kampe. Var holdet stærkt nok, var vi blevet for gamle etc.

Men efter rusten var blevet banket af de gamle ben og de første kampe – med lidt resultatmæssig vaklen – var overstået, er det kun gået én vej. Fremad.

Sejr efter sejr er rullet ind på kontoen og flere spillere har levet op til kvaliteten fra deres senior-dage. Forsvaret har været solidt på trods af rigtig mange udskiftninger. Midtbanen har stået robust. Claus N og Frank S har ageret vagtværn foran forsvaret. KD og Bilde har strålet i offensiven med mange fiffige detaljer og dybdeløb.

Helt fremme har pladsen som centerforward gået på skift for at finde den mest optimale til rollen. Men de seneste kampe har Tyr sat sig solidt på pladsen. Bevægelig, kynisk og effektivt har han omsat flere flotte opspil til mål. Han har vist sig som – på fodboldbanen, så vel som han er det på de silkebløde satinlagner – en sand finisseur.

I skrivende stund indtager Unions oldboys duksepladsen i OB1. Det bliver spændende at følge holdet efter sommerpausen. Kan det mon blive til endnu en oprykning.