Førfest og sejrsfest

Lørdag den 16 maj var Genfield Road endelig rammen om de rødes første hjemmekamp i indeværende sæson.

Dette blev også markeret ved at mere end 40 af klubbens venner og trofaste tilskuerne havde sat hinanden i stævne et par timer før kampen i klubhuset for at nyde en dejlig frokost som optakt til kampen.
I forbindelse med frokosten var der indlæg fra Morten Vinter, som fortalte om trænerteamets syn på dagens kamp, og gav udtryk for optimisme med hensyn til at hjemmeholdet kunne vinde dagens kamp.

Kampen havde også en særlig betydning for holdets anfører og målmand Christian Hammerum, som til dagen kunne fejre 300 kampe på klubbens bedste seniorhold. Dette var en præstation som formand Bo Steen Hansen hyldede Christian for umiddelbart før kick-Off.

Selve kampen forløb, som alle Union tilhængerne gerne så. Allerede fra start blev der lagt et kraftigt pres over hele banen på Rønne spillerne og efter kort tid var hjemmeholdet kommet foran med både, 1 og 2 mål.
Efter pausen forsatte Union presset og kunne udbygge føringen med 2 mål. I slutminutterne fik Rønne reduceret til det endelig resultatet 4-1
En yderst komfortable og fortjent sejr.

Efter kampen var der live musik i klubhuset, hvilket faldt i god smag hos publikum.