FODBOLD OG LIVE-MUSIK PÅ GENFIELD ROAD

Som det tidligere er annonceret her på siden, vil der være mulighed for en særlig oplevelse lørdag den 16. maj kl. 15:30,  hvor Unions 1. hold spiller sin første hjemmekamp i foråret, når Rønne gæster Genforeningspladsen.

Kampen i toppen af Københavnerserien er blevet yderligere skærpet, og der er ingen tvivl om at Morten Vinters drenge skal spille op til noget af det bedste for at komme ud af kampen med alle tre point.

For at skabe den bedste ramme for kampen er der nu åbnet op for bestilling af frokost inden kampen, som Taverna Lynge vil servere i Unions helt fantastiske gårdhave. I skrivende stund er der allerede en del der har meldt sig til frokosten, så det gælder om hurtigst muligt at tilmelde sig hos John eller Helle, hvis du vil deltage. Tilmelding kan også ske ved henvendelse til Unions Venner v. Lars Jeppesen.

Udover frokosten er der 2 øl incl. i prisen som er 150,-

Sidste tilmelding til frokost er den 9. maj.

Efter kampen er der sørget for live musik i gårdhaven, så vi kan fejre at spillerne fra djævleøen forhåbentlig må rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Derfor sæt kryds i kalenderen den 16. maj og kom og nyd en dag i selskab med andre Unionere.