En fordel at hedde Pedersen?

Der er stor konkurrence om pladserne på Unions tophold i Københavnsserien. Men en nærmere gennemgang af de brugte spillere viser, at der er en klar tendens til, at spillere med navnet Pedersen har en fordel i forhold til andre. Således har 1. holdet i efteråret benyttet hele 5 spillere med efternavnet Pedersen. Dertil kommer at holdets tidligere anfører Theis “Rumle” også hedder Pedersen. han valgte dog desværre at drosle ned i sommers. En enkelt spiller hedder også Petersen, det drejer sig, om den stærke forsvarsspiller Mads Petersen.

2. holdet kan også byde på et par Pedersen’er i form af de to Næstveddrenge John Pedersen og Mads Bülow Pedersen.

Det skal blive spændende om flere Pedersen’er får debut i foråret. Følgende 9 Ped(t)ersen har fået spilletid på klubbens to bedste seniorhold i det forløbne år:

Søren Pedersen

Mads Petersen

Patrick Pedersen

Kenni Pedersen

Mads Porsborg Pedersen

Theis Ploug Pedersen

John Pedersen

Mads Bulow Pedersen

Rasmus Lucht Pedersen