Mads Aunvig: Kunne være sjovt at slå VIF på Vanløse Stadion

Mads Aunvig er en dygtig offensivspiller, der kom tilbage til Union i sommer efter mange år væk.

Hvordan var det at starte i Union i sommers?

Det var fedt – mine forældre bor 2 min derfra, så er opvokset med Union som nabo. Har selv spillet i Union til jeg var 10 år! Men efter 10 år i KB/FCK og 5 år i Vanløse IF, var det på tide at skrue lidt ned for fodbolden og få mere tid til studiet, jobbet osv.

Du har været meget skadesplaget. Hvordan ser det ud med skaderne frem mod foråret?

Fik desværre en fibersprængning i baglåret allerede i første kamp – sommerferien blev nok mere brugt på at drikke øl, end på at løbe lange ture. Den sprang desværre op et par gange i løbet af efteråret og har gjort, at jeg desværre aldrig har ramt topformen – håber topformen kommer i foråret!

Står den på KS eller DS efter sommerferien?

Hvis vi kan holde sammen på truppen, så står den forhåbenligt på DS i næste sæson – kunne være sjovt at slå VIF på Vanløse Stadion!