Thomas Lynge: Jesper Søegaard er danmarks bedste træningsspiller

Den gamle anfører Thomas Lynge udlægger teksten.

Du trappede meget ned med fodbolden i sommer. Hvordan kan det være?

Det er helt korrekt ,at jeg trappede meget ned i sommers, grunden var at jeg ville bruge tiden med min familie og så give mit sidste år på studiet min fulde opmærksomhed. Dog skal det tilføjes, at jeg savner, at være sammen de helt fantastiske drenge klubben både på 1’eren og 2’eren.

Du spillede alligevel nogle kampe. Kommer der flere i den kommende sæson?

Ja jeg var lidt heldig med at få lov til at være med i en kamp for 1’eren og et par stykker for 2’eren på trods af meget lidt træning. Men om der kommer flere, det er et godt spørgsmål, det må tiden vise.

Hvad er det, der har er skyld i de gode resultater, som du ser det?

Der er jo kommet en del nye spillere, som har løftet niveauet, som fx Patrick Pedersen og Uffe Troensegaard m.fl. Og så er Serdal Zulfer tilbage i fuld vigør efter et længere skadesforløb og samtidig med at Danmarks bedste træningsspiller, i form af Jesper Søegaard, render rundt og hæver niveauet betragtelig til træning, så er ingredienser til succes tilstede. Sammenholdet er den altoverskyggende grund til de gode resultater, begge hold er rykket lidt tættere sammen i bussen, og det gør at jeg forventer at se BK. Unions 1. Senior i DS efter sommerferien og 2’eren i serie 1. Union er min ven!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*