Mathias Steen: 2. holdet bliver kun bedre

Mathias Steen kom i sommers til klubben sammen med de andre Svendborg drenge Sam Shepherd og Mikkel Hejse Hansen.

Hvad, synes du, som ny mand kendetegner Union?

Det, der kendetegner Union, er den åbenhed, man møder som ny mand, både hos 1. og 2 holdspillere. Der er en utrolig fin stemning i klubben, og alle laver sjov med alle – hvor især klubbens koryfæer er uvurderlige. Sidst men absolut vigtigst er blandingen mellem seriøsitet og hygge, det der kendetegner Union bedst.

Hvordan ser du potentialet i holdet?

Jeg synes at potentialet er stort på 2. holdet. Vi går gennem sidste sæson ubesejret, selvom størstedelen af os ikke er i form. Vi har et hold, der kan spille god bold, og samtidig formår vi afgøre kampene. Jeg tror, at 2. holdet kun bliver bedre den kommende sæson.

Hvad har du af forventninger til den kommende sæson?

Jeg kender ikke niveauet i serie 1, men jeg håber vi får nogle gode kampe, og at vi holder os i rækken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*