Morten Vinther årets træner

Morten Vinther

Københavnseriens træner Morten Vinther er blevet kåret til årets træner i Københavnserien. Et fortjent skulderklap til Morten, der har leveret fornemme resultater med sit hold, der er ubesejret i efteråret. De nærmeste forfølgere var dog også forfølgerne i Københavnsserien som ligeledes heller ikke har tabt.

Afstemningsresultat:

27% Morten Vinther, Bk. Union
22% Christian Lundby, Skovshoved
20% Flemming Jensen, Bk. Skjold
16% Mathias Jensen, Rønne fB
15% Brian Eriksen og Michael Svendsen, CSC

I nomineringen af Morten Vinther lød det:

“Efter nogle år i spidsen for Union-mandskabet, så er cheftræneren ved at få potentialet ud af mandskabet. De gik ubesejret igennem efteråret og en historisk oprykning er inde for rækkevidde. En bedrift som Vinther har stor andel i.

Stort tillykke til Morten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*