Vellykket nytårskur

Lørdag indledte BK Union en ny tradition da ca. 40 mand dystede i indendørs, inden John Lynge bød på biksemad og øl i klubben.

Indledningsvis blev der trukket lod om holdene med de ældste som holdkaptajner. De 8 hold blev inddelt i 2 puljer, der spillede om pladserne i semifinalerne. Puljerne blev tætte og reglerne om indbyrdes kamp og flest scorede mål måtte i anvendelse for at finde semifinalisterne.

Semifinalerne blev ligeledes tætte og den ene måtte afgøres med Sudden Death. Til sidst stod to hold anført af Henrik Danielsen og Lars Jeppesen overfor hinanden i finalen. De to hold havde tidligere tørnet sammen i den indledende pulje og det var Lars Jeppesens hold, der bedst havde luret modstanderen og vandt overbevisende i en kamp, der viste, at alle uanset alder kan bidrage. Veteranen Lars Jeppesen både scorede og lavede assist i finalen. Vinderholdet bestod foruden Lars af John Pedersen, Mikkel Mandrup, Andreas Jensen og Mads Petersen.

Efter maden blev vinderholdet hædret og samtidig blev Andreas Jensens kliniske mål direkte i det korte hjørne kåret som turneringens mål. Finalens taberhold fik æren af at indeholde turneringens spiller, da prisen gik til Mads Porsborg.

Stemningen blev stadig højere jo længere aftenen skred frem og på et tidspunkt fortrak forsamlingen fra klubhuset og over til klubbens nye sponsor Martini Bar. Flere fortsatte festen til langt ud på natten og alt i alt var dagen, aftenen og natten en perfekt optakt til sæsonopstarten, som for seniorafdelingens vedkommende er på lørdag.

En stor tak til Sportigan Brønshøj som havde sponsoret turneringsbolden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*