Christian Weber: Vi er blevet skarpere

Anføren for 2. senior Christian Weber fortæller om hans syn på holdets udvikling

Hvordan ser du holdets udvikling henover sæsonen?

Som jeg ser det, så har forskellen på tidligere halvsæsoner i serie 2 og dette efterår været, at vi har kunne fastholde en bred trup over hele sæsonen. Både helt nye spillere og enkelte tilbagevendende har trofast bidraget hver weekend således, at træneren har kunne stillet et fornuftigt hold på trods af de sædvanligt mange afbud igennem sæsonen. Derudover er vi ret enkelt blevet skarpere foran mål, således at clean sheet ikke var et must for vinde kampe, som det tidligere lidt var tendensen.

Hvordan har du med rollen som anfører?

Nu kan jeg efterhånden ikke sige mig fri for at være én af de ældre hunde i flokken og Union er mere og mere gledet ind under huden, så det er selvfølgelig fedt at være anfører for Unions 2.senior. Det giver motivation til at præstere endnu mere på banen og det bliver der brug for i Serie 1.

Hvordan skal holdet forbedre sig i Serie 1 ?

Vi skal i den kommende halvsæson kunne omstille os til også at spille afventende og kunne håndtere hårdt pres fra vores modstander, hvilket ikke just har været vores spillestil i efteråret. Og så bliver det nødvendigt at fortsætte de gode takter fra efteråret med et højere bundniveau og kynisme foran mål. Kan vi samtidig opretholde holdånden, så bliver vi et svært hold at slå.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*