Mudi Agha: Vilje og gejst har været afgørende

Tjørn Sonne

Mudi Agha er en af seniorafdelingens yngste spillere og han træner af og til med 1. holdstruppen. Her er hans syn på efteråret.

Hvad skyldes efterårets flotte resultater?

Efterårets flotte præstationer skyldes den motivation vi havde fra sidste sæson, da vi var ved at rykke ned, vi havde brug for tid med den nye træner. Han har en del forventninger til os, som har været med til at presse os til at yde vores bedste til træning og kamp. Vi har fået en breddere trup med nye spillere, som os gerne vil have, at vi bliver placeret i toppen. Vilje og gejst samt sammenhold har medført, at vi næsten har kunne præstere i næsten hver kamp.

Du har spillet en del forskellige pladser. Hvad er din foretrukne position?

Jeg har spillet en del pladser i sæsonen, hvor træneren har valgt at bruge mig på toppen, kanten, central midt og som højre og venstre back. Jeg tror, at det skyldes, at træneren har haft brug for tid til at se, hvor jeg passer rigtig ind. De forskellige pladser jeg har spillet vurder jeg som godkendt, for jeg har prøvet at tage ved lærer uanset hvor træneren har brugt mig, når det så er sagt, så kan man kalde mig “alt mulig manden” fordi træneren kan regne med mig på de forskellig pladser og det kan få ham til at tænke over, at jeg kan dække forskellig positioner, hvis træneren skulle få brug for det. Men min foretrukne position er helt klart ude på kanterne, hvor jeg kan udfordre min modstander og sætte en del speed ude på kanten.

Er holdet stærkt nok til Serie 1?

Holdet er stærk nok til serie 1, hvis den rette indstilling er der , og folk viser vilje og gejst, som vi gjorde i serie 2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*