Kasper Thorsvang: Glæder mig som et lille barn til oprykningsfesten

Kasper Thorsvang

Kasper Thorsvang har efterhånden været en del år i Union og han er blevet et vigtigt omdrejningspunkt både på og udenfor banen.

Du har været lidt skadesplaget det seneste år. Hvordan går det med bentøjet?

 Ja det er rigtigt, sidste vinter fik jeg ondt i ryggen, som, jeg tror, var årsag til et par forstrækninger, jeg fik. Ryggen har det fint nu, men er spændt på at se, hvordan det bliver at komme på kunst. Jeg tror og håber på vores nye bane er så god, at vi som hold kan slippe for en del af de skader vi løb ind i sidste forår.

Er holdet stærkt nok til at rykke op eller skal man på transfermarkedet?

 Jeg er helt sikker på at vores hold er stærkt nok til oprykning, skulle det ske tror jeg også sagtens, vi kan gøre os gældende i DS. Vi kommer til at mangle Uffe, som gjorde det rigtig godt som vores forreste i den netop afsluttede halvsæson. Men vi har andre stærke offensiv spillere i truppen, så jeg mener ikke vi skal på transfermarkedet.

Er det nuværende hold, det stærkeste i din Uniontid?

Ja det vil jeg mene, vi er blevet lidt stærkere i bredden, end vi tidligere har været. Vores sammenhold er stadig unikt og klart det der skal drive dette hold til oprykning. Glæder mig som et lille barn til oprykningsfesten til sommer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*