Tisse: Den nuværende trup er uden tvivl den stærkeste i min tid

Mathias "Tisse" Edelmann

Mathias Edelmann bedre kendt som Tisse, er en af 1. holdets stabile spillere, der altid leverer uanset hvor pa banen, han placeres.

Hvad er egentligt din foretrukne position?

Stabil (Emil Skamby) og jeg har begge haft den fornøjelse, at spille samtlige pladser på banen under vores nuværende trænerteam, tilbage er for mit vedkommende kun positionen mellem stolperne. Jeg mener personligt, at jeg har haft størst succes på backerne og/eller til dels på kanterne. Det er forhåbentligt, der jeg kan gøre mig gældende i det nye år, hvis såfremt jeg kan holde mig skadesfri.

Er det nuværende hold det stærkeste i din Union tid?

Den nuværende trup er uden tvivl den stærkeste, jeg har oplevet som union-mand. Først og fremmest har vi rent sportsligt en masse fremragende fodboldspillere kombineret med en god portion vindermentalitet. Derudover kan jeg ikke undgå, som alle andre, at nævne vores sammenhold, hvilket jeg mener, er nøglen til vores succes. Det gode sammenhold uden for banen afspejler sig på banen, og det er årsagen til vores nuværende 1. plads

Tror du, i rykker op?

Om vi rykker op er svært at spå om på nuværende tidspunkt. Vi har før været med i toppen længere fremme i sæsonen og smidt det væk til sidst. Hvis vi kan stå lige så stærkt i forsvaret som hidtil, så skal målene nok komme til os, og så rykker vi op.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*