Solid indsats gav Union 2 sikker sejr

Grundet dårlig bane på Genforeningspladsen var lørdagens hjemmekamp flyttet til kunsten ved Mimersparken hos dagens modstander, Nørrebro United. Det skulle vise sig at være en fordel for de rød-hvide Nordvest-drenge, der udnyttede den gode bane til, i perioder, godt spil og en solid 5-1 sejr.

Union-holdet, der i sidste kamp var bagud 2-0 efter 10 minutter, havde fået snakket om, at alle skulle være klar fra kampens start. Det viste sig, at snakken bar frugt, da Union hurtigt kom foran.

Anfører Christian Weber befandt sig på rette sted og tid på et hjørnespark, og snittede med pandebrasken bolden i nettet. Herefter fulgte en periode, hvor kampen bølgede frem og tilbage – dog med Union som toneangivende. Flere gange havde Union fine standard- og omstillingsmuligheder, der dog ikke førte ikke til scoringer. Nørrebro United havde en aggressiv og pågående tilgang til kampen, men Union drengene holdte hovedet koldt og lod bolden gøre arbejdet. Der blev dog ikke scoret flere gange inden pausen i en intens første halvleg.

2. halvleg begyndte rodet for begge mandskaber, og det gode Union-spil fra 1. halvleg blev ikke umiddelbart overført til efter pausen. Det, der lignede dødvande mellem de to hold, blev ud af ingenting ændret, da Sam Shepherd pludselig skabte plads til sig selv i Nørrebro Uniteds målfelt og gjorde det til 2-0 på et fladt spark i nærmeste hjørne. En forløsende scoring, da de fleste tilstedeværende sad med fornemmelsen af, at en tomåls-føring kunne knække Nørrebro United. Den fornemmelse viste sig i den grad at holde stik, da United-drengene med ét slog op i banen efter scoringen. Tempoet i kampen faldt ligeledes, men de gange Union skruede lidt på tempo-knappen, førte det til store muligheder. Tre af disse muligheder blev vekslet til scoringer af Karsten Marjø, Nabil Moujahid og Kenneth Fanefjord. I øvrigt på ganske store forsvarskiks i Nørrebro United-forsvaret.

Efter scoringen til 5-0 gik kampen og Union helt i stå, og det, der helst skulle have været et clean sheet til John Emil Winberg i Union-målet, blev i stedet til 5-1, hvilket også blev kampens resultat.

Alt i alt var det en ganske solid og kontrolleret indsats af Union 2, der efterhånden kan skimte en oprykning til Serie 1 i det fjerne. Det kræver dog et par disciplinerede tilbageværende kampe, hvis den mission skal lykkes. Næste opgave er ude mod bundholdet KFUM på næste lørdag kl. 12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*