Reportage: En dejlig dag i Rønne

Den tidligere formand for BK Union og mangeårige støtte til klubben Henrik Danielsen har skrevet følgende reportage fra turen til Bornholm, hvor mange gode folk var draget afsted for at støtte 1. holdet på vejen mod Danmarkserien i kampen mod Rønne fb:

Lørdag den 4. oktober tog en større gruppe supporters afsted fra opsamlingsstedet ved Hovedbanegården, hvor vi skulle entre en lang bus, der skulle føre os til Ystad og herfra til Rønne.

Meteorologerne havde lovet flot vejr, men turen til Ystad var med tæt tåge det meste af vejen. Da vi ankom til Rønne omkring kl 10, havde man spillet Carl Nielsens ” Tågen letter”, hvorefter vi havde fremragende solskinsvejr.

Vi stødte til ”Steen Møller” på torvet efter aftale og dette gensyn betød, at vi (meget mod vores vilje) måtte indtage en stort glas øl på Torvet, hvor vi badet i sol, nød endnu en tur til Bornholm. Vi mødte for øvrigt den lokale kandidat fra Socialdemokratiet og fik udleveret en rød rose….

Efter seancen gik en større gruppe til et nærliggende etablissement, hvor man kunne få brugt de sportslige erfaringer fra sidste besøg. Andre gik en tur til lystbådehavnen igennem de gader, der viser de gamle huse og deres hygge.

Vi mødtes alle ved Laksetorvet kl. 14 til frokost – et måltid, der hurtigt går til de ”berømte glemmebøger”.

Herefter skulle vi til Rønne Nord Stadion, hvor 1. holdet skulle ha’ overstået kampen – dette viste sig at blive en del sværere end forventet, idet Rønne-drengene bed godt fra sig. På stadion havde indsneget sig et antal ungdommelige supporters, der opildnede deres lokale helte – det virkede en stund, men Union sejrede til sidst med 4-3 – et resultat vi godt kunne være tilfreds med.

Nu skulle færgen nås – en afsked med Møller fandt sted lige uden for stadion, hvorefter vi bevægede os gennem Rønnes nu tomme gader til færgen, hvor vi skulle sejle kl.18.30.

Jeg skal love for, at sejren blev fejret med larm og lidt… øl !

Da vi ankom til Ystad skiltes vi fra spillerne, som havde en anden bus end os , hvorefter vi drog mod København. Undertegnede benyttede lejligheden til at kigge på den indvendige side af øjenlågene, hvorfor der ikke kan refereres for den tid busturen tog.

Vel ankommet til København skiltes vi i alle retninger og undertegnede var hjemme kl 22, træt og glad for endnu en god tur i selskab med de ”gamle” og den gode oplevelse ved kampen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*