2. holdet måtte nøjes med uafgjort

Unionens ubesejrede 2. hold skulle lørdag spille mod B93’s formstærke hold, der med sejre i deres 3 seneste kampe, forventedes at komme med en stor pose selvtillid før opgøret på Genforeningspladsen.

Unionen kom dog bedst fra start, da Thomas Tyr allerede efter få minutters spil, bragte hjemmeholdet foran efter et hjørnespark. Unionen sad herefter på det meste af spillet, og havde nogle gode chancer for at udbygge føringen. I stedet blev B93 lukket ind i kampen, hvilket skabte nogle store chancer til gæsterne. I slutningen af 2. halvleg, kunne unionen ikke holde skansen længere, og B93 bragte sig på 1-1 efter en dødbold.

I 2. halvleg kom unionen mere med i kampen, og spillede i perioder flot fodbold og var chanceskabende. Flere store chancer til unionen havde med lidt held og skarphed lukket kampen og sikret de 3 point, men i stedet måtte unionen se sig tilfreds med et enkelt point efter slutresultatet 1-1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*