Union ville mest imod tophold

KFUM-Union

Onsdag aften var der dømt topbrag på Genforeningspladsen da Unions 2.senior bød Dragør op til dans og kampen skulle vise sig at leve op til forventningerne om en tæt og målrig kamp imellem to selvsikre mandskaber.Union 2 havde til kampen fået forstærkninger fra A-truppen i form af den offensive trio Karsten Marjø, Kristian Egel Rasmussen og Patrick Hørbye og med Union 2’s i forvejen formstærke trup, så holdet ud til at kunne matche Dragør.

Det var udeholdet som startede bedst og de kom også foran kort inde i første halvleg. Union havde derefter en hel del boldbesiddelse og det udmøntede sig først i en udligning som den formstærke Sam Shepherd stod for og dernæst i et føringsmål som Dragørs forsvar headede i eget mål efter godt forarbejde og indlæg fra Karsten Marjø: 2-1 til Union.

Det stærke comeback holdt desværre ikke længe. Dragør kom på både 2-2 og 3-2 inden pausen efter effektivt kontraspil og et skud langt udefra. Til 2. halvleg blev der rokeret en del i Union-kæderne, men holdet viste alsidighed og viljen til at vende kampen. Som halvlegen skred frem fik Union mere og mere overtag og belønningen kom efter en dødbold, hvor Patrick Hørbye dukkede op i bagerste del af feltet og headede udligningen ind. Herefter var det Union som ville mest og gik efter sejren, men det blev ved det uafgjorte resultat 3-3. Et resultat som Union trods alt kan være tilfredse med og en kamp hvor de rød-hvide viste masser af chanceskabende spil og i store dele af kampen gav Dragør store problemer.

Resultatet betyder at Union med 11 points efter 5 kampe er ubesejrede på 3.pladsen. Foran ligger som sagt Dragør på 16 points samt Jægersborg på 12. Union får i næste runde fornøjelsen af sidstnævnte, hvilket formentlig betyder endnu en tæt kamp om de øverste pladser i rækken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*