2. holdet fortsat ubesejret

BK Unions 2. senior tog lørdag imod Sundby på Genforeningspladsen. Med maksimum point efter de tre første kampe måtte holdet påtage sig favoritværdigheden. Holdet kunne også bringe sig foran i første halvleg, da en af holdets nye fynboer Sam Shephard tog chancen langt udefra og flor sparkede bolden i mål.

Desværre betød en fejl i Union forsvaret, at Sundby kunne komme på 1-1, hvilket også var halvlegsresultatet. Sundby var ikke specielt farlige fremad banen medmindre Union forsvarede uddelte gratis chancer, men holdet stod godt på banen og det var svært for Union at komme til chancer. Det var derfor ikke helt ufortjent, at opgøret sluttede uafgjort, hvilket også betyder, at Union fortsat ikke har tabt.

Holdet spiller igen på søndag kl. 10.0, hvor KFUM venter på udebane. Union skal have revanche efter KFUM i foråret gav holdet en lektion og et stort nederlag. I den kamp havde KFUM dog en del 1. holdsspilere med og Unions 2. hold er blevet en del stærkere siden da.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*