Union 2 sejrede 7-0

union_2_fælledparken_hbKampen mellem HB’s ene serie 2 hold og unions 2.hold blev spillet i fælledparken blot en uge efter at de to klubber tørnede sammen i KS. Og her blev det, med en overbevisende 7-0 sejr, igen til 3 point til drengene fra Nordvest.Hermed fik Union sin 3. sejr i træk og ligger sig dermed på 1.pladsen med 3 point ned til Dragør, som dog har en kamp i hånden.

Union gav debut til de nye offensive kræfter Uffe Troensegaard, som netop er skiftet fra Vanløses DS hold og hans holdkammerat fra tiden som ungdomsspiller i Svendborg, Sam Sheppard. Og dette skulle vise sig at være en god ide.

Efter 1. halvleg, stod det 3-0 til Union på mål af de to nye angribere. Halvlegen bar præg af, at Unions høje pres ikke gav mange chancer til HB og Unions Keeper Morten Winberg, ikke havde meget at se til.

I 2.halvleg fortsatte Union det høje pres og det kastede endnu 4 scoringer af sig i form af et selvmål, 2 af Uffe og 1 af unions offensive midtbanespiller Thomas Andersen. Hermed forfølger Union målsætningen om oprykning til Serie 1, mens HB må affinde sig med en placering lige over stregen med 3 point og en målscore på -7, efter dagens røvklasker.

Referent: Mads Bülow

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*