VIGTIGT: Stadig pladser på DBU Fodboldskole 2014 i Boldklubben Union

Hold DBU Fodboldskole 2013Der er 39 pladser tilbage, så kom frisk . Vi har udvidet deadlinen til 1/6 med betaling senest 13/6-2014 !!

Vi gentager succesen og i uge 28 vil der igen blive afholdt DBU Fodboldskole i Boldklubben Union.

Boldklubben Union afholder i samarbejde med DBU og Get2sport (Dansk idrætsforbund) igen i år DBU Fodboldskole på Genforeningspladsen i Kbh. Dette vil løbe af stablen i sommerferien i uge 28 fra mandag d 7/7-2014 til fredag d 11/7-2014 fra kl. 09.00 til kl. 15.00.

DBU Fodboldskolen i Boldklubben Union er helt identisk med de andre DBU Fodboldskoler landet over og koster kr. 250 pr. deltager (inkl. frokost). De fleste andre DBU fodboldskoler landet over koster i år Kr. 780.

DBU Fodboldskolen i Boldklubben Union er for næsten alle piger og drenge fra U9 (årgang 2005) til og med U16 (årgang 1999). Denne fodboldskole henvender sig dog specielt familier som ikke har de store muligheder i sommerferien.

I år udvider vi fodboldskolen med 32 ekstra pladser, så der vil i alt være 80 deltagere. Så de første 80 piger/drenge som tilmelder sig Boldklubben Unions fodboldskole inden den 1. maj 2014 vil have mulighed for at deltage.

Alle deltagere modtager hver et sæt originalt Adidas DBU Fodboldskole spillersæt (dog ikke sokker), en Select fodbold og en drikkedunk. Endvidere vil der hver dag være sund frokost, vand/saft og frugt til alle deltagere (frokosten er sammensat med hensyn til religiøse forhold). Så ingen sure og kedelige madpakker.

Har dette interesse så skal man tilmelde sig på inden den 1. maj 2014 på emailadressen: bkunion.fodboldskole@gmail.com.

Man vil efterfølgende modtage en mail på bekræftelse, samt andre relevante informationer. Der vil samtidig blive fremsendt et konto nr., hvortil der skal være indbetalt kr. 250,00 senest fredag den 23. maj. Har vi ikke modtaget og registreret indbetalingen inden tidsfristen, bortfalder pladsen til anden side og pladsen bliver overdraget til personer på ventelisten.

Ved tilmelding pr. mail til bkunion.fodboldskole@gmail.com skal flg. oplyses:

 • Forældrenavn/værge
 • Deltagernavn
 • Adresse.
 • Postnr. og by
 • cpr.nr
 • Email
 • Hvilken fodboldklub tilhører du (hvis nogen)
 • Telefon i dagtimerne og navn til far eller mor
 • Evt. specielle behov såsom kost, medicin eller lign.

Valg af Adidas tøjstørrelse til deltager:

 • Str. 140.
 • Str. 152.
 • Str. 164.
 • Str. Small (voksen)
 • Str. Medium (voksen)
 • Str. Large (voksen)

– Størrelse oplyst ved bestilling er bindende og kan ikke ændres eller ombyttes efterflg.

Med venlig hilsen.
David Toni Lindholm Nielsen
Ungdomsformand
bkunion.fodboldskole@gmail.com
__________________________

Boldklubben Union
Genforeningspladsen 53
2400 København NV
www.bkunion.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*